The wonderful Sunday

16.11.2009 12:17

Nedělní nádherné počasí přispělo k nápadu spojit příjemné s užitečným. A proto jsme nelenili, osedlali koně, Alfovi dali náhubek a mohli jsme vyrazit. Celé 2 hodiny jsme si užívali na koňském hřbetě a Alf si užíval volnost pohybu, jak jinak :-) Relaxovali jsme  jak v lese, tak na loukách. Opravdu super den. Domů jsme dorazili příjemně unavení a odpočinutí, náš miláček vypadal jako prasátko, celý od bahna, ale ani trošku mu to nevadilo :-)

Snad nám počasí ještě bude přát a my si výlet do přírody budeme moci dělat častěji.

 

 

 

 

The beautiful sunday´s weather ministerd to idea of put together pleasantly with useful.  And therefore we weren ´t  lazy, we went and put a saddle on a horses and we had to give a clamp for our Alf. Everything was alright . Two hours we were enjoying on the horse back and Alf was happy of the freedom´s movement.  We relaxed in the forest and on the meadows, too. Wonderful day !!! At home, we were pleasantly tired and relaxed. Alf was dirty like a pig, but it was no problem for him :-)

I hope, the weather will be sunny and warm, like and Indian summer..... And we will be able to go to nature for the similar trip like on sunday :-)

Design by Hana Kopecká © 2009 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode